“Bauhaus” u Srbiju stiže preko “Delte”

Bez autora
Mar 13 2011

Kompanija “Delta real estejt” članica “Delta holdinga” sutra će sa nemačkim prodajnim lancem “Bauhaus” potpisati ugovoro o otvaranju prve “Bauhausove” prodavnice “Uradi sam” u Srbiji. Nemački lanac “Bauhaus”, bavi se prodajom opeme za kuću i bašte i raznih vrsta alata. Ovaj lanac je sa više od 190 objekata prisutan u 14 zemalja i jedan je od lidera u segmentu “Uradi sam”. Od zemalja bivše Jugoslavije “Bauhaus” je prisutan u Sloveniji i Hrvatskoj, a radnje osim u Nemačkoj imaju i u Mađarskoj, Danskoj, Finskoj, Islandu, Norveškoj, Švedskoj, Šavjacarskoj, Holandiji, Turskoj, Španiji i u Češkoj. Ugovor između “Bauhausa” i “Delta real estejta” biće potpisan sutra, nedugo pošto je kompanija “Delta holding” trgovinski lanac “Delta Maksi grupa” prodala belgijskoj “Delez grupi”, za 932,5 miliona evra.

“Bauhaus” u Srbiju stiže preko “Delte”Kompanija “Delta real estejt” članica “Delta holdinga” sutra će sa nemačkim prodajnim lancem “Bauhaus” potpisati ugovoro o otvaranju prve “Bauhausove” prodavnice “Uradi sam” u Srbiji.

Nemački lanac “Bauhaus”, bavi se prodajom opeme za kuću i bašte i raznih vrsta alata. Ovaj lanac je sa više od 190 objekata prisutan u 14 zemalja i jedan je od lidera u segmentu “Uradi sam”.

Od zemalja bivše Jugoslavije “Bauhaus” je prisutan u Sloveniji i Hrvatskoj, a radnje osim u Nemačkoj imaju i u Mađarskoj, Danskoj, Finskoj, Islandu, Norveškoj, Švedskoj, Šavjacarskoj, Holandiji, Turskoj, Španiji i u Češkoj.

Ugovor između “Bauhausa” i “Delta real estejta” biće potpisan sutra, nedugo pošto je kompanija “Delta holding” trgovinski lanac “Delta Maksi grupa” prodala belgijskoj “Delez grupi”, za 932,5 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik